SUCCESVOLLE VOORSTELLINGEN VAN 'IN DE WAR'

Na tot twee keer toe geplande voorstellingen te moeten annuleren vanwege de COVID-pandemie heeft Toneelvereniging Alkmaar op vrijdag 20 en zaterdag 21 mei 2022 eindelijk het toneelstuk 'In de War' in WijkBoerderij Alkmaar kunnen opvoeren. Het bleken twee ouderwets gezellige, avondvullende voorstellingen.

Vrijdag speelde Toneelvereniging Alkmaar voor een uitverkochte zaal na drie jaar repeteren voor de eerste keer 'In de War'. De voorstelling verliep zo goed als vlekkeloos met leuke reacties uit het publiek, een nieuwe geluidstechnicus (Monique 2) die foutloos opereerde en een hele gezellige borrel na afloop.

Zaterdagavond stond de tweede voorstelling van 'In de War' op de planning. Ook dit keer ging het hartstikke goed (ondanks dat er iets meer tekst werd vergeten, maar dat wist het publiek toch niet). Ook nu was er weer leuke interactie met het publiek en konden we met een tevreden gevoel terugkijken op een geslaagde avond.

Foto's staan hieronder.