SUCCESVOLLE VOORSTELLINGEN 'NU EVEN WEL'


De voorstellingen van 'Nu even wel' op vrijdag 17 en zaterdag 18 november 2023 in WijkBoerderij Alkmaar zijn zeer succesvol verlopen.  

Op vrijdag 17 november steeg, naarmate de dag vorderde, de spanning bij de groep. In de wetenschap dat er net genoeg stoelen neergezet konden worden voor de bezoekers die een kaart hadden gereserveerd, stond de druk er op om een mooie voorstelling te geven. Vanaf de eerste minuut bleek van teveel plankenkoorts geen sprake en reageerde het publiek enthousiast op hetgeen zij voorgeschoteld kregen. Het zorgde voor blije gezichten na afloop.

Omdat de eerste voorstelling zo goed verliep, kon de groep op zaterdag 18 november min of meer op de automatische piloot het stuk nogmaals ten tonele brengen. Ook dit keer leefde het publiek mee met de vier spelers en werden zij na de voorstelling bedolven onder complimenten. Moe maar voldaan dook de groep net even te laat hun bed in, om op zondag net even te vroeg zich te melden om op te ruimen en de WijkBoerderij weer netjes achter te laten.