ONDERWEG MET TWEE NIEUWE VOORSTELLINGEN


Toneelvereniging Alkmaar is volop bezig met het instuderen van een tweetal eenakters. Het eerste stuk is de door Maria Goos in 2003 geschreven eenakter “Nu even wel”, een tragikomisch stuk over vrouwenvriendschap. Het stuk is nog altijd actueel en heel herkenbaar. De repetities zijn op zichzelf al een feest.  We willen het stuk in september van dit jaar opvoeren in de WijkBoerderij Alkmaar. Deze locatie leent zich uitstekend voor de voorstelling. 

Het tweede stuk waar we na het opvoeren van “Nu even wel” mee aan de slag gaan, is de door Aris Bremer geschreven eenakter "Het gebroken licht van troost" over een dementerende man en de wijze waarop diens naaste familieleden daarop reageren. Deze eenakter willen we ergens in het voorjaar van 2024 op de planken brengen. Meer informatie over de twee stukken staat gepubliceerd op de pagina 'Voorstellingen'.

Daarnaast maakt Toneelvereniging Alkmaar graag bekend dat we twee nieuwe sponsors aan ons hebben weten te binden: Sijts electro en Kolkman vloeren.